Tule kuvattavaksi!

Liity satojen tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja päivitä perheesi kuvat uudelle tasolle! Lapsikuvaus.fi on erityisesti lasten ja perheiden valokuvaamiseen erikoistunut valokuvaamo. Asiakkaanamme saat huippulaatuiset kuvat, todella nopean palvelun ja mukavan kuvaustuokion.

Studio sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Pikku Huopalahdessa. Tänne on helppo tulla julkisilla sekä omalla autolla. Ilmaista parkkitilaa löytyy runsaasti. Studio on upean puiston laidalla, joten etenkin näin kesäaikaan voimme kuvata studiokuvien lisäksi kauniita miljöökuvia puistossa samaan hintaan.

Haluatko uniikit ja kauniit ulkokuvat?

Entä leikkisät sekä ajattomat studiokuvat?

Tai molemmat? Tämä onnistuu! Katso lisää kuvia tästä

Paras kuvausaika

Paras kuvausaika on heti lapsen päivä / yöunien ja pienen välipalan jälkeen. Kuvaus kannattaakin ajoittaa siten, että lapsen normaali päivärytmi ei muutu. Kun lapsen perustarpeet on tyydytetty, valokuvaus sujuu mukavasti.

Valokuvaus kestää tyypillisesti noin 30 min – 1,5 tuntia ja kuvauksen aikana voidaan pitää vapaasti syöttö- yms. taukoja. Aikataulu pidetään kuitenkin riittävän väljänä, sillä valokuvaukseen kuluvaa aikaa ei voida minuutilleen ennustaa.

Mitä päälle?

Yksinkertaiset, selkeäkuvioiset -ja väriset vaatteet toimivat kuvissa parhaiten. Kannattaa välttää isoja tekstejä ja logoja, sillä ne vievät huomioita itse kuvattavasta. Sisarus, ryhmä- ja perhekuviin suosittelen yhtenäisiä, toisiinsa sopivia värisävyjä sekä tyyliltään samankaltaisia vaatteita.

Kuvausvaatteita voi olla myös useampia ja tarvittaessa autan mielelläni kuvausvaatteiden valinnassa.

Valokuvauksen kulku

Pyrin tekemään kuvaustilanteesta kiireettömän ja rauhallisen. Kuvaus alkaakin aina mukavalla tutustumisella, jossa lapsi saa tutkia kuvausvälineitä, kokeilla kameraa ja iästä riippuen myös ottaa kameralla kuvia nallesta, vanhemmista jne. Lapsi saa myös osallistua studiovalojen pystyttämiseen sekä väläytellä valoja.

Itse kuvaustilanne etenee täysin lapsen ehdoilla. Leikitään ja hassutellaan koko perheen voimin ja samanaikaisesti saadaan upeita, luonnollisia kuvia ilman koulukuvista tuttua “jäykkyyttä”.

Valokuvauksen jälkeen

Kuvauksen jälkeen teen kuville esikarsinnan, joissa valitsen kaikki parhaimmat kuvat jatkokäsittelyä varten. Teen näille kuville peruskuvankäsittelyn kuten kirkkaus, kontrasti värisävyt yms. Käsittelyn jälkeen lataan kuvat sinun nähtäville yksityiseen nettigalleriaan. Näitä kuvia kutsutaan koevedoksiksi. Koevedokset ovat valmiina parin päivän sisällä valokuvauksesta.

Koevedosten joukosta voit valita valitsemaasi kuvauspakettiin sisältyvät kuvat. Valokuvat toimitetaan kuvatiedostojen osalta internetin kautta automaattisesti samantien ja paperi -ja muut kuvatuotteet postin kautta muutaman päivän toimitusajalla.

Valokuvaushinnat

Paketti 1
149
10 kuvatiedostoa vapain teettämisoikeuksin
Sopii hyvin yhden lapsen valokuvaamiseen tai perhe -ja sisaruskuvaukseen
Valokuvaus studiossa tai studion viereisessä puistossa
10 kuvatiedostoa vapain teettämisoikeuksin
sisarus -ja perhekuvat
kuvausaika n. 60 min
Varaa tästä
Paketti 3
295
30 kuvatiedostoa vapain teettämisoikeuksin
Kuvaus muualla pääkaupunkiseudun alueella
Valokuvaus pääkaupunkiseudun alueella
30 kuvatiedostoa vapain teettämisoikeuksin
kuvausaika n. 60 min
sisarus -ja perhekuvat
Varaa tästä

VARAA OMA KUVAUSAIKASI TÄSTÄ