Hinnat

Rakenna oma kuvauspakettisi.

Voit rakentaa juuri sinulle räätälöidyn valokuvauksen. Haluatko valmiita paperikuvia sekä muita kuvatuotteita? Vai haluatko sittenkin kuvatiedostoja, joista voit itse teettää kuvia rajattomasti haluamassasi paikassa? Molemmat onnistuvat hyvin.

Aloita valitsemalla näistä kahdesta vaihtoehdosta toinen ja täytä sen alla olevat kentät. Kun teille sopiva kuvauspaketti on löytynyt, voit ottaa tästä kuvauspaketista suoraan minuun yhteyden painamalla ”next”-nappia.

Valitse haluatko kuvat tiedostoina vai paperikuvina
Valitse haluamasi valokuvaus
Valitse haluamasi valokuvaus
Omat kuvat kaikista lapsista?
Omat kuvat kaikista lapsista?
0
Valitse haluamasi kuvatiedostojen määrä. Nämä kuvatiedostot valitaan koevedosten joukosta.
Kuvaushinta:

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Muita kuvaustoiveita ja toive kuvauspäivästä

Nämä kuvaushinnat ovat voimassa kuvattaessa studiossa tai studion viereisessä puistossa. Muut alueet uudenmaan alueella +100€

Valokuvaus on myös mahdollista ostaa lahjaksi.


Passikuvat

Koko perheen viralliset passikuvat vain 49€ / perhe. Passikuvien hinta erikseen on 19 € / henkilö ja muun kuvauksen yhteydessä 15 € / henkilö. Passikuvat toimitetaan sähköisesti suoraan poliisin lupahallinnon järjestelmään.

Passikuviin voit tulla ilman ajanvarausta. Soita kuitenkin ennen tuloasi varmistaaksesi sen, että olen paikalla. p. 045 129 1031 / Osmo


Kuvien toimitus

Mikäli valitsit kuvauspakettiin kuvatiedostot, ne toimitetaan internetin kautta muutaman päivän sisällä valokuvauksesta. Kuvien mukana saat oikeudet tulostaa, kopioida ja teettää kuvia rajattomasti missä vain. Voit myös halutessasi laittaa kuvia blogiisi, facebookkin jne. Kuvien kaupallinen käyttö on kielletty. Kuvien tekijän -ja julkaisuoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Mikäli taas valitsit kuvauspakettiisi valmiit paperikuvat, voit ostaa niitä sekä muita kuvatuotteita suoraan koevedosgalleriasta. Paperikuvien sekä muiden kuvatuotteiden hintaesimerkit ovat nähtävillä tällä sivulla alempana.


100% Tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole koevedoksiin tyytyväinen, saat rahasi takaisin tai vaihtoehtoisesti uuden kuvauksen veloituksetta. Tämä kuitenkin edellyttää sinulta kirjallista huomautusta 5 päivän kuluessa siitä, kun kuvien koevedosgalleria on luotu.

Maksutavat

Valokuvaus maksetaan joko käteisellä, pankki -tai luottokortilla kuvauksen yhteydessä. Paperikuvat sekä muut lisäkuvat maksetaan verkkopalvelun kautta. Käytössä on kaikki yleisimmät maksutavat. Sähköisten lahjakorttien osalta maksutapana on PayPal.

Paperikuvat ja muut kuvatuotteet

Saatavilla on todella monipuolinen tuotevalikoima. Tuotteita löytyy aina perinteisistä paperikuvista aina alumiinitauluihin asti tarra-arkkeja unohtamatta.

Kuvatuotteiden hintaesimerkkejä:

  • Paperikuvat 8 – 39€ / kpl koosta ja tilausmäärästä riippuen
  • Valokuvat pohjukkeessa – alkaen 19€
  • Laminoidut valokuvat alkaen 79€
  • Kuvakansiot alkaen 39€
  • Tarra-arkit alkaen 19€
  • Kiitoskortit alkaen 3,9€
  • Canvastaulut alkaen 89€
  • Alumiinitaulut alkaen 79€
  • Seinätaulut alkaen 59€

LAHJAKORTIT

Sähköinen lahjakortti on helppo ja nopea lahja. Valitse kortin arvo ja lisää siihen henkilökohtainen viesti. Lähetä kortti suoraan saajan sähköpostiin tai valitse itsetulostettava vaihtoehto. Kortin saldoksi voi ladata minkä tahansa summan 20-500 € väliltä ja lahjakortti on voimassa 6 kuukautta latauspäivästä.

Sähköisessä lahjakortissa maksutapana on PayPal. PayPalilla voit maksaa Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express -luottokorteilla tai PayPal-saldollasi. Lisätietoa: www.paypal.fi

maksutavat1

Kaikki hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron (24%)