Hinnat

Paketti 1
149
10 kuvatiedostoa vapain teettämisoikeuksin
Sopii hyvin yhden lapsen valokuvaamiseen tai perhe -ja sisaruskuvaukseen
Valokuvaus studiossa tai studion viereisessä puistossa
10 kuvatiedostoa vapain teettämisoikeuksin
sisarus -ja perhekuvat
kuvausaika n. 60 min
Varaa tästä
Paketti 3
295
30 kuvatiedostoa vapain teettämisoikeuksin
Kuvaus muualla pääkaupunkiseudun alueella
Valokuvaus pääkaupunkiseudun alueella
30 kuvatiedostoa vapain teettämisoikeuksin
kuvausaika n. 60 min
sisarus -ja perhekuvat
Varaa tästä

Kuvaus on myös mahdollista ostaa lahjaksi. Katso ohjeet alempana.


Passikuvat

Koko perheen viralliset passikuvat vain 49€ / perhe. Passikuvien hinta erikseen on 19 € / henkilö ja muun kuvauksen yhteydessä 15 € / henkilö. Passikuvat toimitetaan sähköisesti suoraan poliisin lupahallinnon järjestelmään.

Passikuviin voit tulla ilman ajanvarausta. Soita kuitenkin ennen tuloasi varmistaaksesi sen, että olen paikalla. p. 045 129 1031 / Osmo


Kuvien toimitus

Valokuvat toimitetaan internetin kautta parin päivän sisällä valokuvauksesta. Kuvien mukana saat oikeudet tulostaa, kopioida ja teettää kuvia rajattomasti missä vain. Voit myös halutessasi laittaa kuvia blogiisi, facebookkin jne. Kuvien kaupallinen käyttö on kielletty. Kuvien tekijän -ja julkaisuoikeudet säilyvät kuvaajalla.


100% Tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole koevedoksiin tyytyväinen, saat rahasi takaisin tai vaihtoehtoisesti uuden kuvauksen veloituksetta. Tämä kuitenkin edellyttää sinulta kirjallista huomautusta 5 päivän kuluessa siitä, kun kuvien koevedosgalleria on luotu.

Lahjakortit

Voit ostaa kuvauksen myös lahjaksi. Tarvitsen vain tiedon haluamastanne lahjakortin summasta sekä toimitusosoitteen lahjakortille. Saat tämän jälkeen laskun lahjakortista sähköpostiisi. Kun maksu näkyy tilillämme, postitan lahjakortin sinulle. Kiireellisissä tilanteissa lahjakortin voi myös noutaa ja maksaa studiolla.

Maksutavat

Valokuvaus maksetaan joko käteisellä, pankki -tai luottokortilla kuvauksen yhteydessä. Mahdolliset lisäkuvat maksetaan verkkopalvelun kautta. Käytössä on kaikki yleisimmät maksutavat.

maksutavat1

Kaikki hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron (24%)